Blå timmen

Aldrig någonsin förr har jag fått hemlängtan… men nu hände det, som ett slag i magen… Städade ur stugan o körde hem. Så nu sitter man här i radhuset igen – o njuter, faktiskt 🙂

Då får det vara slut på semesterbilderna (nåja kanske enoannan slinker med) o det gäller att sortera. Ett roligt jobb, har upptäckt att man behöver vänta ett tag innan man tar itu med sina bilder, man omvärderar kritiskt om man vilar lite från dem.

Blå timmen ja, en timme efter solnedgång inträffar detta fenomen. Ibland syns det tydligt, som på dessa bilder. Trodde inte mina ögon när jag kom ner på stranden i Haverdal och upplevde detta. Bilderna är knappt redigerade över huvud taget!

Varsågod – se själva!

2013-06-26 18 (800x533) 2013-06-26 8 (800x530) 2013-06-26 3 (800x533)

Annons

6 reaktioner på ”Blå timmen

 1. Sitter med moster Inez i stugan och tittar på dina fina bilder. Hon uppskattade det verkligen. Du är ju proffs.Hon skickar sin
  hälsning till er alla. Kram

  • Hej June!
   Ja ni är ju snälla 🙂 Roligt att Inez tittat på mina bilder också, hälsa så gott! Ja vi fick ju lite bråttom hem från Haverdal. Skulle bli fint på lördagen o ville verkligen inte ägna enda riktigt fina dagen till att städa. Vi bestämde oss på morgonen. Sen blev det lite bråttom. Nu är vi hemma iaf.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s