Berlin, Kreuzberg

I stadsdelen Kreuzberg (http://sv.wikipedia.org/wiki/Kreuzberg) i Berlin flödar kreativiteten, som synes… Jag som har ett stort behov av ordning o struktur fick en smärre chock! Men efter ett tag så vande jag mig o började t o med uppskatta denna röriga stökiga livliga miljö. Det kändes i luften – att här gör man lite som man vill. På gott och ont 🙂

Enhel  eftermiddag tillbringade vi i Kreuzberg, besökte bl a en högljudd färggrann galen turkisk matmarknad 🙂 Där vågade jag INTE ha kameran framme särskilt mycket! (Såg ingen annan fotografera heller…  ) Försökte smyga fram den lite försiktigt, liksom skjuta från höften men, men fick mycket arga ögon på mig (hjälp!).

Min kamera (Canon EOS 60D) är ganska stor o klumpig, så högt på önskelistan står just nu en riktigt bra kompaktkamera.

01 02 03 04 05 06

Annons

6 reaktioner på ”Berlin, Kreuzberg

  1. Så coolt med all graffiti överallt i staden tycker jag! Kreativitet är nästan en underdrift på många ställen i staden. Tillbringade förra helgen där, men med en kvarglömd batteriladdare och en nästan oladdad kamera blev inte mycket dokumenterat.

  2. Måste säga att jag gillar streetart och att det är svårt att få nog av bilderna på just detta. Men i detta fall måste jag nog säga att jag gillar dina bilder på människorna allra bäst. Mycket härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s