Gamla bilder igen…

Nu börjar det klia ordentligt i avtryckarfingret! Vädret är extremt ruggigt o trist för utomhusfotografering o inte kan jag just nu uppbåda någon kreativitet när det gäller inomhusfotografering heller 😦 I varje fall inte i mitt eget hem.

Får se om jag kommer ut en sväng imorgon, jag har ju faktiskt JULLOV!! Vilket innebär att jag iallafall kan vara ute i dagsljus 🙂

I brist på nya bilder bjuder jag på några gamla, från Västra Hamnen i Malmö. Tagna i januari i år, ganska exakt för ett år sedan. Ingen snö då heller men ett fantastisk ljus!

102 (1024x678) 139 (1024x676) 039 (1024x669)

 

Annons

4 reaktioner på ”Gamla bilder igen…

  1. Hahaha – bilder här inne i huset. Nää, aldrig. Det är en enda stor hobbyverkstad, ingen snyggt eller pyssligt at ”skjuta”.

    Två dagar bara, sen får vi ljus så småningom.

  2. Ja just nu är det svårt med fototagning och det märks på fler bloggar än din. Hos mig själv blir det mer skrivna inlägg och hos många andra ser jag att man tar mycket gamla bilder och lägger upp, men vad är det för fel på det? Inget egentligen. Jag själv idag bjuder på en skogsrunda hemma i Småland. Ha en god jul Annika, önskar Katarina med blogg.

    • Ja, det är svårt. Har ändå varit ute på en runda igår, blev mest lite dimma 🙂 Har också fotograferat hunden, juleljusen, grankulorna…. Måtte det snart bli vår !

      Ha du också en god jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s