Om tulpaner

Förvisso ingen snö i Malmö, men heller ingen vår i sikte 😦 Får nog pigga upp mig med ett fång tulpaner i helgen! Under tiden får ni hålla tillgodo med fjolårets…

Ser väldigt mycket fram emot vårens macrofotografering med bättre kamera o mer kunskap! Har redan försäkrat mig om att få fotografera i min vän Lenas fantastiska koloniträdgård (jag har flera inlägg därifrån 🙂 )

Är snart klar med min kurs i fotografi-visuell kommunikation. En inlämningsuppgift kvar bara. Tyvärr (måste jag nog säga) har jag hela vårterminen till förfogande, vilket med all säkerhet betyder att det kommer lämnas in sista veckan… Problemet är att jag inte bryr mig om de högskolepoäng som kursen ger, det är enbart kunskapen jag varit ute efter. Föreläsningarna är över, litteraturen är läst, kunskapen är fådd – jag är väldigt nöjd! 🙂 Måste bara få inspiration till sista uppgiften, kommer den med vårens tulpaner, tro?

2013-05-15 9 (683x1024) 2013-05-15 11 (683x1024) 2013-05-18 (684x1024)

 

Annons

9 reaktioner på ”Om tulpaner

  1. Härliga foton. Vilket objektiv är de fotade med? Och vilken kamera blir det att du köper? Spanar ny kamera själv och det är svettigt när man inte är hundra på alla tekniska specifikationer och är nybörjarfotograf.

  2. 60D älskar jag så det är Canonmodeller jag tittar på, men just nu lutar det åt 6D eller 5D mark 3, men de är väldigt dyra så väger fram och tillbaka hela tiden. Väldigt svårt att läsa reviewer också för de säger en det ena och en det andra så det blir väl magkänslan istället. 🙂 Ska kika på det objektivet. Alltid roligt att se vad andra använder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s