Stilstudie av Älskade Harley

En stilstudie av min älskade lille Jack Russell terrier; Harley. Inte helt enkelt att fota, det går åt många bilder! Snabb slutare för så skarpa bilder som möjligt, ändå är det svårt; han springer så fort!

Tyvärr ser mina bilder inte alltid så skarpa ut i bloggen. Har upptäckt att man måste klicka upp dem en och en för att se dem skarpa. Inte riktigt bra enligt min mening, men vet inte om det går att göra något åt.

01 (1024x683) 02 (1024x683) 03 (1024x683) 04 (1024x683)

Annons

14 reaktioner på ”Stilstudie av Älskade Harley

  1. Jag gillar dina bilder för mesta och har inte reagerat så mycket på att de inte skulle vara i toppskärpa. Det här fenomenet finns (tror jag) i alla sådana här sammanhang. Jag har ingen lösning på det heller … :(… kanske någon klok människa i FFiM har något tips???.. 🙂

    • Men väldigt irriterande är det iaf… Har prövat komprimera i alla storlekar osv, men inget funkar. Bilden är skarp när man klickar upp den dock, får kanske nöja mig med det.
      Är du aktiv i Ffim? Jag är medlem men kan inte skryta med någon vidare aktivitet…

      • Jag är aktiv i månadens bild och hänger på en och annan utställning annars har det varit dåligt med aktiviteterna för min del de senaste två åren.

  2. Jag köpr 700 px på min blogg. Upplever det som en bra storlek. Vet inte vad det kan vara som gör att du upplever det så, men att den överensstämmer med bloggens storlek är nog ett bra tips. Jag tror inte riktigt min gör det som det är nu men kör på det ändå. Provade att klicka upp mina bilder, men ser ingen direkt skillnad på mina. Vet inte vad det kan vara. Kan ju vara dataskärmen som lurar ögat också. T ex har min mac mycket bättre skärm än vissa Pc så när jag kollar på min sambos dator så är det som att det är en helt annan bild. Haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s