Vellinge Hästsportförening

Den som följt mig lite vet att jag är, eller iaf har varit, hästgalen. Numera, utan egen häst, börjar det lägga sig… Men ibland får jag abstinens, då åker jag ut till vänner med hästar o bara njuter (o fotar, se inlägg Beckagård) 🙂 Men ska jag vara ärlig så njuter jag lite av att inte vara hästägare också… Det var en ständig oro för om pengarna skulle räcka till veterinärer, hovslagare o allt som det medför att ha en tävlingshäst/ponny. Bara träningar o tävlingar varje månad gick på tusentals kronor. Ohållbart för oss i längden.

Jag har ändå behållit kontakten med ”vår” klubb, som sekreterare i domartornet vid hopptävlingar. Jättekul att få ha kvar den biten! Så när Vellinge Hästsportförening ( http://www.vhf.nu ) har tävlingar så sitter jag där på bästa parkett i domartornet 🙂 Det är jag jätteglad för!

Denna gång (igår den 10 maj) tänkte jag fotografera lite också, i tron om att det liksom många andra gånger skulle finnas långa pauser mellan klasserna. Men icke – en språngmarsch upp till hagarna – knäppa några bilder – o så en språngmarsch tillbaka till domartornet, var allt jag hann med. Men jag måste säga att rapsen (återigen detta underbara skånska guld) höjer bilderna! O så hästarna förstås, så fina!

Några tävlingsekipage kan jag ju inte fotografera då jag sitter upptagen under hoppningarna (det finns dessutom många andra duktiga fotografer som sysslar med det), o när jag har paus så går oftast ryttarna och inspekterar banan.

Nåväl, här är några bilder 🙂

01 02 03 04

Annons

8 reaktioner på ”Vellinge Hästsportförening

  1. Helt underbara foton av hästarna … Tillsammans med hundar är de mina favoritdjur … Jag ska åka ut och fota travhästar om nån vecka … Ska bli så roligt … Hoppas på att de har några riktiga Nordsvenskar också … // Maria 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s