Ffim i Smygehuk

Medlemmar ur Fotografiska Föreningen i Malmö ställde ut bilder på Köpmansgården i Smygehuk. Fina bilder av både professionella och hobbyfotografer. Jag funderar på det där med att ställa ut bilder; hur gör man? vilka bilder ska man välja? enstaka? eller bilder som bildar en helhet? Alla medlemmar i Ffim, alltså även jag själv, hade möjlighet att hänga några bilder i Smyge. Men jag är så otroligt självkritisk, tycker aldrig att det jag gör är tillräckligt bra eller intressant. Tycker alltid att ”såna bilder finns det massor av”….

Tror iofs inte att jag behövt skämmas om jag hängt några bilder i Smyge – tänker jag nu, men sen slår prestationsångesten till igen…  Jaja, kanske nästa gång 🙂

Här kommer tre bilder från just Smygehuk, vassegoa!

01 (681x1024)p 02 (1024x682)p 03 (1024x682)p

Annons

5 reaktioner på ”Ffim i Smygehuk

 1. Den där båtbilden känner jag igen fast i annan form 😀 😀 Jag har också varit där och fotat på fotokursen.
  Jag känner som du att jag blir aldrig nöjd. Min fotolärare säger att det är fel att tänka så. Det är prestationsångest. Vi har alla fina bilder på olika sätt och en bild kan ses på olika sett beroende på betraktaren. Men visst är det svårt att välja när man ska ställa ut.
  Jag ska själv snart välja för att ställa ut till jul på Estethuset där jag går min fotokurs. Lika svårt som förra året.
  Men det där att välja, min mellandotter fick välja en av alla mina bilder till inflyttningspresent som som jag har framkallat på canvasduk till henne och pojkvännen. Den blev riktigt bra. Men själv tyckte jag inte den var något märkvärdig (har inte ens lagt in den på min blogg) och tyckte att hon kunnat välja en finare bild. Men resultatet blev fantastiskt fint. Ja, man ser olika som sagt .

  • Din fotolärare verkar vara bra för självförtroendet 🙂 Ja, man tittar olika, o jag vet att jag måste arbeta med att jag är så extremt självkritisk. Men lite självkritik måste man ha, annars utvecklas man ju inte. Har själv för första gången skrivit ut några bilder, valde Crimson, det blev riktigt bra. Ska pröva lite större bilder också. Var gjorde du canvastavlan?

   • Jag har också framkallat mina bilder på Crimson (min fotolärare rekommenderade dem för ett tag sedan och de är både snabba billiga och bra. Framkallade också canvastavlan där som blev en 40×70 i storlek.Tog lite längre tid att få den än fotona som kommer på 1-2 dagar. Tog nästan en vecka. Men tydligen är det ett hantverk att spänna upp duken på ramen så det är därför det tar längre tid. Emma och pojkvännen fick den igår och de tyckte jättemycket o den. Kul för nu finns det bara de som har den tavlan och roligt att det är jag som fotat den. Skrev på baksidan till dem och att fotot var taget i småland 2014 och mitt namn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s