Alhambra, Granada

Sitter och tittar ut i ett väldigt regnigt Malmö just nu. Sista semesterdagarna är det också och dax att på riktigt ta itu med semesterbilderna! Vi tycker ju om att röra på oss, min man och jag. Men det blir mest lite kortare resor, högst en vecka, eftersom vi måste ordna passning till Harley, vår lille Jack Russell. Vi har vänner som kan ta hand om honom en vecka i taget, det är vi väldigt nöjda med!

Här kommer några bilder från Alhambra, detta magiska arabiska palats i Spanien, Granada (den intresserade får googla info). Så fantastiskt vackert, vi är väldigt glada att ha fått uppleva detta! Det tog oss ca fyra timmar att gå igenom, värt varenda minut.

Bilderna gör definitivt inte palatset rättvisa, men vassegoa ändå! 🙂

DSC06869b DSC06916b DSC06917b DSC06921b DSC06933b DSC06942b DSC06994b DSC07008b DSC07012b

Annons

9 reaktioner på ”Alhambra, Granada

    • Tack så hemskt mycket! Så svårt att fånga upplevelsen på bild. Så är det ju alltid, när man upplevt ngt helt fantastisk så är ofta bilderna platta och tråkiga.

  1. Förstår att ni är nöjda med besöket! Underbart – men svårt att fånga. Dina bilder gör det ändå.
    Jag vet hur svårt det är med hundar också…vi kan åka två veckor i bästa fall – svårt pusslande. Samtidigt blir det inte riktig semester om hunden ska med, tycker jag. Inte den där helt fria semestern i alla fall.

    • Tack det var snällt sagt! Ja det är ju alltid det där med hundpassningen… Lika roligt som det är att ha hund till vardags lika svårt är det att hitta bra hundvakter. Nä, Harley hade inte gillat Spanien. Alldeles för varmt för honom! 🙂 Han har det bättre hemma.

  2. Tycker dina bilder är jättefina och återger hur det verkligen ser ut. Var där innan jag fattade vad roligt det att fotografera så jag har inga bilder, hade jag rest idag hade jag haft flera hundra 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s