Dublin

Nu var det så länge sedan jag gjorde ett inlägg att jag knappt kommer ihåg hur man gör… Misstänker också att jag inte har så många följare kvar. Nåväl, prövar lägga ut några bilder i alla fall.

I somras gjorde vi en härlig resa till Irland. Under tolv dagar körde vi kusten runt Nordirland. Vilket land! Vilken fantastisk natur! Vi reste med vänner så jag kunde inte fotografera ifred så som jag önskar, men jag kom ändå hem med kameran full av bilder. Både stadsmiljö och landskapsbilder.

Jag börjar med att lägga ut några bilder från Dublin, där vi startade vår resa. Vi gillade staden, härlig känsla med många mysiga pubar, precis som förväntat.

Här kommer en blandad kompott, vassegoa!

01m01bm06m11bm16m18m

Annons

3 reaktioner på ”Dublin

  1. Fina bilder. En stad man kanske ska besöka. Fortfarande reser vi en del. Har hittat en del bilder som jag tar med mig då vi ses i november. A-C ringde o sa ni ni kommer till stan. Kul att träffas. Kram/June

    • Ja så himla roligt att ses! Det är så att Felix har frågat efter gamla bilder, han är väldigt intresserad. O jag med såklart! Tänker mig att jag fotograferar av bilderna så får vi kopior på det viset. Ta med så många som möjligt! På mormor o morfar o ni syskon osv. Tänker också ta nya bilder på oss allihopa när vi ses 😁 Kram

  2. Jättefina bilder Annika! Jag är superdålig på att fota. Använder bara mobilen. Ja, snart ses vi, ska bli kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s