Sibbarp, Malmö

Här kommer några fler bilder från Sibbarp, strax utanför Malmö. Det var där vi var och fotograferade hundarna i förra inlägget. Sibbarp är en badplats, med stora grönområden, liten sandstrand, kallbadhus, restauranger, hamn för fritidsbåtar (finns fler inlägg att se om man är intresserad 🙂 ). På sommaren kryllar det av badgäster, många barnfamiljer. Även andra tider är Sibbarp välbesökt, där är fint att promenera, springa, fotografera.

Här kommer lite bilder från Sibbarps grönområden, på en av bilderna ser man också sviterna efter stormen Sven. Sven tog en STOR tugga av Sibbarp!

01 02 03 04 05

 

 

 

Annons

4 reaktioner på ”Sibbarp, Malmö

  1. Vilket sammanträffande. Skriver precis en artikel om klimatförändringar och dess konsekvenser där jag nämner Sven. Vilket roligt sammanträffande och vilken bra bild över vad som händer/vad konsekvenserna blir.

    • Usch ja, våra badstränder drabbades ordentligt här nere. Ribersborgsstranden är på sina ställen fortfarande avspärrad, Sibbarp ser du ju på bilden plus att kallbadhuset blev till delar förstört och i Klagshamn försvann en stor del av stranden också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s